2012-2013 © Copyright Zevs Property
+359 888 379 468
+359 887 927 804
zevsresidence@gmail.com
Зевс Резиденсис
Местност "Кокалу"
гр.Несебър
U-DeSIGN by INSELL Bulgaria
ИНСЕЛ БЪЛГАРИЯ
DеSIGN
HOSTING
Twitter
E-mail
Facebook
Име

Парола
Вход за собственици
Вход за собственици
Камера на живо
Несебър е град, разположен в Югоизточна България. Той се намира в Община Несебър, Област Бургас, в съседство на север с най-големия български черноморски курорт Слънчев бряг, а на юг в близост е град Поморие. Още по темата...
Несебър

Етапи на строителство
Вижте снимки от етапите на строителство на "Зевс Резиденс" в меню "Галерия" Още по темата...

Една добра инвестиция
Сградата  се намира в уютното крайморско градче Несебър. На отстояние 29 км. северно от Бургас.Тя е  ситуирана  на 150 м. от плажната ивица с отлична изградена инфраструктора, предлагаща добри условия за спорт(открит басейн, в непосредствена бизост - тенис корт и фитнес) и паркоместа - предпочитано място за отдих и релакс, както от местното население, така и от туристите заради известността си на така наречения "Тих залив" Още по темата...
Посетете страницата ни във Facebook. Научавайте първи всички новини и актуални промоции!

Зевс Резиденс във Фейсбук
  Жилищната сграда включва сутерен и 5 етажа, на обща разгъната площ от 1970кв.м., като разполага с луксозни едностайни, двустайни и тристайни апартаменти. Районът на застрояване е близо до градския живот и все още много тих, уютен и спокоен.
  Помещенията в обекта включват: кафе - бар; 18 апартамента; 5 ателиета и 4 студиа.
Изграден е и басейн, разполагащ с хидромасажни дюзи, както и обособена част за деца. 
Осигурени  са  дванадесет  места  за  паркиране  в  двора.
При обемното изграждане на сградата е търсен акцент при южната фасада с оформяне  на кула в подпокривните нива с окачена фасада.
В сградата е монтиран и луксозен хидравличен асансьор.
Конструкцията на сградата е от монолитен стоманобетон с безгредови плочи и стени  от решетъчни тухли Wienerberger (Австрия).
Парапетите на балконите са ажурни - стъкло (зелен триплекс) и метал.
Дограмата е от профили Rehau (Германия) външно фолирани в цвят четкована платина на Konrad Hornschuch AG (Германия) и стъклопакет с вътрешно прозрачно и външно  зелено оцветено стъкло.
Стените са изолирани от външна страна с фасадна топлоизолация EPS-F Ceresit (Германия) CT 315 - 5 см, стъклотекстилна мрежа, 160 гр./м2 Ceresit CT 325, строителен разтвор за топлоизолация Ceresit CT 85 и силиконова мазилка Ceresit CT 175(система за топлоизолация Ceretherm Classic).
Покривните изолации върху стоманобетоновата плоча са: топлоизолация от фибран - 10 см между дървени ребра през 50 см, дъсчена обшивка - 2 см, хидроизолация от усилен воалит - 4 мм и битумни керемиди.
Зевс Резиденс - една добра инвестиция

Вижте Зевс Резидънс на по-голяма карта
Google+