Несебър е град, разположен в Югоизточна България. Той се намира в Община Несебър, Област Бургас, в съседство на север с най-големия български черноморски курорт Слънчев бряг, а на юг в близост е град Поморие. Още по темата...
Несебър
    Сградата се намира в новата част на уютния крайморски град Несебър, включен в списъка на Световното културно наследство под егидата на Юнеско, на 29 км. от летището на гр.Бургас. Само след извървяването на 150м. ще се озовете на плажната ивица на т.нар - "Тих залив" и "Плажът на потъналия кораб"- предпочитано място за отдих и релакс както от местното население, така и от туристите заради прекрасната гледка, кристална вода, копринено фин пясък, спокойно море и чист въздух.  На плажовете в региона може да се насладите на различни спортни развлечения - училища по ветроходство, водни ски, уиндсърфинг, гребане, плуване и др.
Сградата е изградена тих и изключително спокоен регион, предразполагащ отдиха на семейства с малки деца, като само на по-малко от 2 км. ще откриете 2 аква парка, предлагащи безплатен транспорт до тях- незабравимо изживяване на малки и големи. В непосредствена близост на сградата се намира и голям комплекс, предлагащ условия за спорт (открит басейн, тенис корт,фитнес и др.).
Само на няколко километра се намира и старият град Несебър, известен с невероятни сгради от античността и хилядолетната си история, започваща преди Новата ера.
    На няколко километра ще откриете и най-известният и луксозен български курорт- Слънчев бряг, предлагащ всички видове туристически услуги и развлечения. За да посетите стария град Несебър и Сънчев бряг може да се възползвате от  непрекъснатия градски транспорт, маршрутни линии и таксита, а ако желаете, може да се възползвате и от неповторимата и романтична атракция- водно такси.
Зевс Резиденс - една добра инвестиция
2012-2013 © Copyright Zevs Property
+359 888 379 468
+359 887 927 804
zevsresidence@gmail.com
Зевс Резиденсис
Местност "Кокалу"
гр.Несебър
U-DeSIGN by INSELL Bulgaria
ИНСЕЛ БЪЛГАРИЯ
DеSIGN
HOSTING
Twitter
E-mail
Facebook
Google+

Име

Парола
Вход за собственици
Вход за собственици
Камера на живо
Етапи на строителство
Вижте снимки от етапите на строителство на "Зевс Резиденс" в меню "Галерия" Още по темата...

Една добра инвестиция
Сградата  се намира в уютното крайморско градче Несебър. На отстояние 29 км. северно от Бургас.Тя е  ситуирана  на 150 м. от плажната ивица с отлична изградена инфраструктора, предлагаща добри условия за спорт(открит басейн, в непосредствена бизост - тенис корт и фитнес) и паркоместа - предпочитано място за отдих и релакс, както от местното население, така и от туристите заради известността си на така наречения "Тих залив" Още по темата...
Посетете страницата ни във Facebook. Научавайте първи всички новини и актуални промоции!

Зевс Резиденс във Фейсбук